top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverStralendLeven by Valerie

STERK VANUIT JEZELF.

Met alles wat er hier in Chile gaande is, worden er veel vragen gesteld. Zowel binnen ons gezin over de situatie maar eveneens ik bij mezelf. Het is een uitnodiging om aan zelfreflectie te doen. Jezelf de vraag te stellen, waar en hoe jij hier in het leven staat? Wat zijn je normen? Waar laat je je door leiden? Hoe staat et met jou manier van oordelen. Zie je veel dingen, ontvang je veel informatie en wat doe je daar mee? Blijf je nog steeds dicht bij jezelf? En wat doe jij hier mee? Wat slinger jij de wereld in?

Hetgeen wat vooral door mijn hoofd gaat en dat komt vooral van mijn buikgevoel is hoe ik mij hier bij voel en wat wil ik.

Ik moet toegeven dat ik soms wel ergernis voel en kwaadheid naar de mensen die dingen die geweld gebruiken en die zich laten leiden door emoties, maar eveneens boosheid naar degene die zich niet kunnen inleven in de situaties van anderen. Naar degene die niet hun verantwoordelijkheid nemen.

Alles schiet mij wakker. Dit is een moment waar ik in alle stilte meer bewustzijn probeer te creëren. Beseffen wat er gaande is, waar het mij raakt. Wat kunnen wij, ikzelf jullie, jij doen?

Bewustwording creëren.

Naar mijn mijn mening is dat daar onze wereld bakken van mist!!!!!

Niet zomaar bewust worden vanuit ons rationeel denken. Bewustwording van jezelf, vanuit je innerlijke kracht, vanuit je hart.

Hoe ga jij hiermee? Wat doe jij?

Wat doe jij om sterk in het leven te staan? Sterk van uit jezelf.

Hoeveel mooier zou het zijn als we allemaal een klein beetje dieper in onszelf duiken en verantwoordelijk zijn, zonder onszelf te verliezen , zonder onze kop weg te draaien?


Daarom wil je je uitnodigen om vandaag even 5 minuten de tijd te nemen.

Te stoppen waar je mee bezig bent en even stil te zitten of te gaan liggen, en gewoon te observeren wat er is, rond te kijken, wonder oordeel, zonder commentaar dat door je hoofd maalt.

Gewoon observeren, de boom, het huis, je bureau, je auto, de bloemen, de mensen rondom je.........

Kijken en niks meer.

Gewoon in stilte.

Elke dag een beetje oefenen in observeren, maakt je mindful, leer je bewust worden, leven in het Nu.

JE zal zien dat je beetje bij beetje meer kansen, meer ideeën, meer mogelijkheden ziet.

Je ontdekt de overvloed. Alles wat er al is. Je leert je focus daarop leggen ipv van te klagen van hetgeen je niet hebt.

Het moment is nu. Elke seconde is nu, voor de volgende seconde nu wordt.

Beleef het.

In mijn opkomende project neem ik je graag mee op de reis van bewustzijn. Binnenkort vertel ik je daar graag meer over.


Namaste,


Valerie


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

MAGIE

bottom of page